dissabte, 26 d’abril del 2014

Peabody i Sherman


Les aventures de Peabody i Sherman és una divertida comèdia d'aventures que combina ciència-ficció, viatge en el temps, personatges excèntrics i un diàleg intel·ligent, units per l'estranya relació dels nostres herois: un gos i el seu fill humà. El senyor Peabody és un gos i és considerat l'ésser viu més intel·ligent del planeta. Ara està a punt d'afrontar el seu gran desafiament: ser pare. El senyor Peabodyusa el seu invent més enginyós, la màquina WABAC, per endinsar-se en el temps amb el seu fill adoptat Sherman. Tots dos viuen de primera mà els esdeveniments que han canviat el món, des de  l'Egipte faraònic a la Revolució Francesa passant per  la Guerra de Troia, la Florència de Leonardo (on descobrirem el motiu de l'enigmàtic somriure de la Mona Lisa). Fins i tot coneixeran els germans Wrigth, pioners de l'aviació i mestres bicicletaires.  

No obstant això, en un desafortunat accident, Sherman li mostra la màquina a la seva amiga Penny per impressionar i acaben creant un forat en l'univers, provocant el caos en els esdeveniments més importants de la història. Abans que el passat, el present i el futur quedin alterats, el Sr Peabody va al rescat mentre ha de fer front al major desafiament de sempre: ser pare. Junts deixaran la seva empremta en la història.

La pel·lícula es basa en Peabody i Sherman, dos personatges de l'antic, extraordinari i poc valorat Show de Rocky i Bullwinkle (1959-1964), on gràcies a la màquina del temps explicaven de forma particular diversos episodis de la història. Una bona pel·lícula a l'alçada d'una gran sèrie d'animació. 





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada